(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hovězí guláš
Potřebné ingredience
maso na guláš, 2 větší cibule, olej, gulášové koření, masox, střída z chleba - čím víc tím líp
Postup přípravy
Na olej dám cibuli a za stálého míchání jí nechám zhnědnout - né spálit!!!!! Přidám maso na kostky a orestuji, posypu gulášovým kořením a promíchám. Podleju vodou a přidám kostku masoxu. Zavřu papiňák a nechám vařit tak 40 - 50 minut, do doby až je maso měkké!!! Otevřu, podleju a přidám nadrobenou střídu z chleba nebo nakrájenou na drobounké kostičky a nechám rozvařit. Musíte častěji míchat aby se gulášek nepřipálil!!!!!Recept je dobrý na zužitkování starého chleba. Ale když se Vám zdá guláš řídký, můžete zahustit moukou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé